fbpx
Політика

Вибори мера Одеси. Едуард Гурвіц оскаржить результати виборів

Гурвіц має намір оскаржити результати виборів мера Одеси у суді до офіційного оголошення результатів голосування.

 Кандидат на посаду міського голови Одеси, народний депутат від "УДАРу" Едуард Гурвіц заявив про намір оскаржити результати виборів мера Одеси у суді. Відповідну заяву політика розповсюдила його прес-служба.

"На жаль, ми знову зіткнулися з масовою фальсифікацією результатів місцевих виборів в Одесі. У даному випадку їх навмисно відокремили від цілком логічних результатів президентських виборів. Вже зараз ясно, що механізм фальсифікацій був комплексним. Він включав різні прийоми від організації "каруселей" до підкупу і шантажу членів виборчих комісій. Не обійшлося без активного використання адмінресурсу. Але перелякані реальною перспективою поразки шахраї перехитрили самі себе. У їх цифри повірити просто неможливо. Зрозуміло, вони будуть оскаржені в суді. У нас просто немає іншого вибору. Місто (… ) хочуть приректи на остаточну катастрофу", – заявив Е.Гурвіц.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У своїй заяві він також зазначає, що " агато одеситів були вражені інформацією про величезний, просто фантастичний відрив, з якими на виборах мера нібито лідирує Труханов "(народний депутат Геннадій Труханов – ІФ). Ці дані, на думку Е. Гурвіца, суперечать даним екзит-полу, проведеного напередодні Комітетом виборців України та "Савік Шустер студією", здоровому глузду і реального вибору Одеси.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Тим часом, офіційні результати виборів мера Одеси озвучені не були.

За даними джерел агентства "Інтерфакс-Україна" в штабах головних опонентів, Г.Труханов випереджає Е.Гурвіца на 10-12 %.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: