fbpx
Політика

Порошенко лідирує в усіх регіонах – Ковальчук

Як повідомив заступник голови партії «УДАР», керівник виборчого штабу Петра Порошенка Віталій Ковальчук, Центральна виборча комісія вже отримала результати більш ніж з 45 % дільниць, що підтверджують впевнену перемогу Петра Порошенка, який на даний момент отримав понад 54 % голосів проти 13 % у Юлії Тимошенко.

 «Ці дані повністю збігаються з даними нашого паралельного підрахунку. Зараз ми отримали дані з 95 % дільниць, за винятком Києва та областей, де відбувалися місцеві вибори, що пояснює затримку підрахунку голосів. За нашими даними, за Порошенка віддали свої голоси 54,12 % виборців, за Тимошенко – трохи менше 13 % », – розповів політик.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Також він додав, що з дільниць і окружкомів починають надходити протоколи з мокрими печатками.

 При цьому Віталій Ковальчук звернув увагу на те, що під час підрахунку голосів не було зафіксовано жодних особливих порушень.

 Крім того, він повідомив, що згідно з паралельним підрахунком, лідерами щодо явки стали Львівська, Тернопільська, Волинська, Івано-Франківська, Рівненська, Вінницька та Хмельницька області.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Там явка складає більше 70 %. За рівнем підтримки Петра Порошенка лідерами є Львівська, Вінницька, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська область і Київ, де рівень підтримки складає більше 60 %», – додав Віталій Ковальчук.

 Наостанок він подякував жителям Донбасу, які не побоялися і прийшли на виборчі дільниці, щоб взяти участь у голосуванні.

Читайте також: