fbpx
Політика

Необхідності у проведенні 2-го туру президентських виборів немає – голова ЦВК

М. Охендовський: немає необхідності в проведенні другого туру президентських виборів.

  Голова Центральної виборчої комісії України Михайло Охендовський під час прес-конференції заявив, що необхідності в проведенні 2 -го туру президентських виборів немає, передає кореспондент УНН.

 "Хоча до ЦВК ще не надійшли всі повідомлення, по-перше, з урахуванням тенденцій, які демонструються в ході підрахунку голосів, по-друге, кількість голосів, відданих за кандидатів у президенти, а також того факту, що один з кандидатів, очевидно, набирає більшість голосів у всіх, без винятку, регіонах, вже зараз можна зробити головний висновок: необхідності в проведенні повторного голосування не буде", – зазначив голова ЦВК.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Він додав, що наразі до ЦВК не надійшло жодного повідомлення про обробку протоколів дільничних комісій з 3 ОВК на Донеччині. Мова про ОВК № 47 (Олександрівка), № 50 (Красноармійськ) та № 60 (Велика Новоселівка).

 За його словами, в окрузі № 60 немає можливості перенести дані в комп’ютерну систему, тому вони будуть враховані тільки на підставі паперового протоколу, який доставлять до ЦВК.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Джерело: УНН

Читайте також: