fbpx
Шоу-бізнес

Не Порошенко виграв вибори, а народ привів його до перемоги, – Святослав Вакарчук

Відомий український виконавець, лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що вперше в історії України вибори президента не розділили країну на частини щодо переможця президентських перегонів. Але як би там не було, новий президент не повинен забувати про грандіозну відповідальність перед українським народом, адже саме він веде Петра Порошенка до впевненої перемоги на виборах. Про це Святослав Вакарчук написав у своєму «Твіттері», коментуючи попередні результати виборів президента України і перемогу Петра Порошенка.

«Новообраному президенту слід завжди пам’ятати: не він виграв вибори у своїх конкурентів, а народ України привів його до перемоги. Зараз не час для іронії та сарказму. Всі політики повинні забути про амбіції і допомагати новому президенту об’єднувати країну», – написав лідер «Океану Ельзи».

Відзначимо, на даний момент Центральна виборча комісія опрацювала 78.91 % протоколів дільничних виборчих комісій. За попередніми даними ЦВК, у президентських перегонах продовжує лідирувати Петро Порошенко, який набрав 54.06 % голосів.

Читайте також: