fbpx
Політика

Ангела Меркель: “Сподіваюся, що Кремль буде робити те, що обіцяв до виборів президента в Україні”

Німецький канцлер Ангела Меркель сподівається, що влада Російської Федерації буде дотримуватися свої обіцянки щодо України. Зокрема, за словами німецького політика, йдеться про визнання виборів президента в Україні. Крім цього Меркель додала, що Кремль повинен почати співпрацю з новообраним президентом України.

«Я по-справжньому вірю в те, що Російська Федерація буде робити те, про що вона заявляла перед виборами. Влада цієї країни повинна поважати результат цих виборів», – прокоментувала свою позицію Ангела Меркель.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За словами канцлера Німеччини, вона задоволена тим фактом, що майже на всіх виборчих дільницях в Україні вибори відбулися. Ангела Меркель підкреслила, що в даний момент уряд Німеччини чекає на звіт від спостережної місії ОБСЄ, а також офіційні результати волевиявлення громадян України.

«Якщо попередні результати підтвердяться і Петро Порошенко стане президентом країни вже в першому турі, то це буде по-справжньому гарною новиною», – підкреслила німецький канцлер Ангела Меркель.

Читайте також: