fbpx
Політика

Тарас Чорновіл: “Порошенку потрібно якнайшвидше вступати на нову посаду”

Петру Порошенку потрібно якнайшвидше офіційно вступати на посаду президента країни і починати ефективну боротьбу з окупантами на Сході України. Таку заяву сьогодні, 26 квітня, в ексклюзивному інтерв’ю Gordonua.com зробив народний депутат Тарас Чорновіл. За його словами, весь цивілізований світ і вся Україна визнає Петра Порошенка новим президентом України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Весь світ, вся Україна, включаючи Донбас, визнають Петра Порошенка президентом України. Ми не будемо враховувати думку шизофреніків з Росії. Кремлівська пропаганда продовжуватиме гнути свою лінію і розповідати про зворотне. Вони вже заявили недавно, що в президентській гонці переміг Дмитро Ярош з міфічними 37 %», – прокоментував ситуацію Тарас Чорновіл.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами політика, новообраний президент України в терміновому порядку повинен показати результати антитерористичної операції.

«Це повинно відбутися без жертв з боку українських солдатів. До цього в східних областях України ніякої операції не було. Там цинічно наших хлопців підставляли під кулі», – заявив Чорновіл.

Читайте також: