fbpx
Політика

Тарута пообіцяв зробити все можливе, щоб вибори в Донецькій області відбулися

Я зроблю все можливе, щоб вибори в Донецькій області відбулися – С. Тарута.

  Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута звернувся до жителів області із проханням не піддаватися на провокації і виконати свій громадянський обов’язок. Про це УНН повідомили у прес-службі Донецької обласної державної адміністрації.

 С.Тарута пообіцяв жителям регіону зробити все можливе, щоб вибори в області відбулися. "Члени так званої Донецької народної республіки роблять все можливе для зриву виборів Президента України в Донецькій області. Методи їх роботи є злочинними, антилюдяними, аморальними і неприйнятними для XXI століття", – заявив він.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Використовуючи зброю, наплювавши на всі мислимі закони і базові уявлення про добро і зло, ці люди загрожують тисячам добропорядних громадян України, зайнятих у виборчому процесі. Злочинці трощать виборчі дільниці і комісії, крадуть оргтехніку і списки виборців, псують муніципальне майно, яке не належить їм. Людей залякують і погрожують фізичним знищенням за право здійснити свій громадянський обов’язок", – додав губернатор.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 "Я заявляю, що головною цінністю для мене є людське життя. Я запевняю, що зроблю все можливе, щоб вибори в Донецькій області відбулися", – підкреслив чиновник.

 Він також звернувся до жителів області із проханням не піддаватися на провокації, вірити тільки офіційними повідомленнями Донецької обласної державної адміністрації та виконати свій громадянський обов’язок на тих ділянках, які відкриються завтра.

 Джерело: УНН

Читайте також: