fbpx
Політика

Черненко: Вибори президента України у Донецьку можуть не відбутися

Ймовірно, що в Донецьку завтра голосування не відбудеться – А. Черненко.

  Вибори президента в Донецьку можуть не відбутися через загрозу членам виборчих дільниць і самим городянам. Про це на брифінгу заявив голова Комітету виборців України Олександр Черненко, передає УНН.

 За словами О.Черненко, мерія Донецька виступає за те, щоб не організовувати вибори, оскільки не гарантується безпека громадян. Він зазначив, що в суботу на місцевому телебаченні, захопленому представниками так званої ДНР звучать заяви про те, що той, хто прийшов на вибори, вважатиметься ворогом "ДНР" і до нього будуть застосовані санкції.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 "Влада Донецька боїться можливого фізичного насильства проти людей, які прийдуть на вибори. Вчора ще комісії у двох округах працювали, ЦВК було прийнято рішення перенести 5 окружкомів в аеропорт, проте питання доставки бюлетенів на дільниці і де вони будуть – не вирішене. Якщо вчора Донецьк до виборів був готовий на половину, то ситуацію на сьогодні я не знаю, в тому числі і куди ЦВК зміг доставити бюлетені, напевно, ця інформація повинна бути секретною. Все-таки я схильний до того, що в Донецьку завтра голосування не відбудеться", – підкреслив голова КВУ.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: