fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Валентин Наливайченко: “Розстріл солдатів під Волновахою – терористичний акт”

Розстріл українських солдатів під Волновахою – це терористичний акт і військовий злочин. Таку заяву сьогодні, 23 травня, зробив глава української Служби безпеки Валентин Наливайченко. За його словами, в цьому жахливому злочині диверсантам і терористам допомагали місцеві жителі, які прикривали окупантів як щитом.

В ефірі «5 каналу» Валентин Наливайченко підкреслив, що всі ті, хто має відношення до розстрілу українських солдатів, будуть покарані і притягнуті до кримінальної відповідальності. За його словами, відповідальності нікому уникнути не вдасться.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Те, що відбулося є терористичним актом. На наших солдатів, які служать на своїй землі, напали озброєні люди. Вони приїхали на трьох автомобілях і з-за спин мирних жителів просто розстріляли військовослужбовців», – прокоментував ситуацію Наливайченко.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 22 травня під Волновахою загинуло 16 українських солдатів. Також різні поранення отримали ще 32 українських військовослужбовців. Цього ж дня загинуло ще два українських солдати під час перестрілки в Рубіжному Луганської області.

Читайте також: