fbpx
Політика

Андрій Дещиця: “Сподіваюся, що заява Путіна буде підкріплена конкретними діями”

Глава українського зовнішньополітичного відомства Андрій Дещиця сподівається, що останні заяви російської влади будуть підкріплені конкретними діями. Таку заяву він зробив сьогодні, 23 травня, в ході брифінгу. Цими словами Андрій Дещиця прокоментував заяву президента Російської Федерації Володимира Путіна про те, що Росія співпрацюватиме з майбутнім керівництвом України. Слова Дещиці наводить «Ліга».

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

«Ці слова Володимира Путіна кажуть про те, що Російська Федерація усвідомила можливі результати від введення санкцій з боку Сполучених Штатів Америки та Європейського союзу», – висловив свою точку зору український дипломат. Крім цього Андрій Дещиця підкреслив, що вчорашнє засідання Радбезу ООН, на якому вирішувалося українське питання, говорить про те, що в ООН підтримують позицію української влади і проведення в Україні президентських виборів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Радбез ООН закликав Росію не втручатися в проведення виборів на території України. Також вони вимагають від Росії не порушувати кордону України і не підтримувати групи екстремістів, які орудують на сході країни», – додав він.

Читайте також: