fbpx
Політика

Порошенко відмовився взяти участь у сьогоднішній програмі «Шустер Live»

 Порошенко не буде брати участь у сьогоднішній програмі «Шустер Live» через щільний графік зустрічей.

  Як повідомили УНІАН у прес-службі кандидата, Порошенко щиро вдячний студії Савіка Шустера за запрошення взяти участь у прямому ефірі, і наступного разу він неодмінно скористається ним.

Як наголошується в повідомленні, «ефір на центральному телебаченні – це завжди важливо і почесно для Порошенка, оскільки дає можливість донести великій кількості людей свою позицію і своє бачення з принципових питань. Але важливим є не лише проголошення намірів, а й втілення в життя програми дій.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

На думку Порошенка, не можна скасовувати анонсовані зустрічі з людьми в регіонах навіть заради ефіру на центральному телебаченні, оскільки це буде безвідповідально – неприпустимо нехтувати інтересами великої кількості небайдужих людей, яких особисто запросив на зустріч, адже під час їх вибудовується розуміння з усією Україною».

«Щоб запобігти звинуваченню в бік програми «Шустер Live» через незбалансований ефір, просимо під час програми повідомити глядачам і учасникам ток-шоу про те, що у Порошенка на п’ятницю, 23 травня, запланована низка зустрічей з громадою і міжнародні зустрічі, підтверджені попередньо», – зазначає прес-служба.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Так, йдеться в повідомленні, у графіку передбачено спілкування Порошенка з міністром закордонних справ Королівства Данія Мартіном Лідегором і міністром закордонних справ Норвегії Бергу Бренде. Також Порошенко прийняв запрошення на зустріч з головою представництва ЄС в Україні Яном Томбінським.

Джерело: УНІАН

Читайте також: