fbpx
Футбол

Збірна України отримала нового спонсора

«Банк Михайлівський» став новим партнером національної збірної України. Про це повідомляє офіційний сайт банку. Стало відомо, що під час прес-конференції представники ФФУ і банку повідомили про підписання контракту.

«Ми підписуємо договір з проектом, який вже в найближчому майбутньому стане помічником і опорою для національної збірної України», – заявив голова правління акціонерного товариства «Україна Футбол Інтернешнл» Володимир Лашкул.

За його словами, представники банку «мислять прогресивно». Глава ПАТ «Україна Футбол Інтернешнл» запевнив, що нові партнери збірної України хочуть сприяти розвитку вітчизняного футболу.

Після цього про підписання контракту зі збірною України повідомив і голова правління «Банку Михайлівського» Ігор Дорошенко.

«Ми раді офіційно заявити про початок співпраці з головною командою України», – заявив банкір.

Як пояснив Дорошенко, «Банк Михайлівський» спільно з Федерацією футболу України та акціонерним товариством «Україна Футбол Інтернешнл» розпочинає реалізацію проекту під назвою «Карта вболівальника». Дорошенко сказав, що «Карта вболівальника» буде випущена вже найближчим часом.

«Це кредитна картка міжнародної платіжної системи Master Card WorldWide з "футбольним" дизайном, широким функціоналом і рядом додаткових переваг. З її допомогою такою картою можна не тільки оплачувати послуги та товари, проводити банківські операції, а й купувати квитки на всі матчі», – підсумував голова правління «Банку Михайлівського».

Варто відзначити, що сьогодні ввечері збірна України зіграє товариський матч з Нігером. Гра пройде на стадіоні «Динамо імені Валерія Лобановського». Початок зустрічі о 21:00. Трансляція матчу запланована на телеканалі «Інтер».

Читайте також: