fbpx
Політика

Німецький бізнес готовий підтримати санкції третього ступеня щодо РФ

У тому випадку, якщо Європейський союз прийме рішення ввести ряд нових економічних санкцій проти Російської Федерації, бізнес Німеччини надасть їм підтримку. Таку заяву сьогодні, 22 травня, зробив німецький політик Екард Кордес. За його словами, він все ж сподівається, що конфлікт в Україні буде врегульовано виключно дипломатичним шляхом.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Але ми також говоримо, що якщо це не буде можливо, німецький бізнес готовий підтримати економічні санкції щодо Російської Федерації, які прийматимуться німецьким урядом», – прокоментував ситуацію Екард Кордес.

Крім цього він підкреслив, що вкрай важливо підтримувати діалог з Росією. Саме з цієї причини, за словами німецького політика, делегація його держави разом з представниками німецьких компаній бере участь у міжнародному економічному форумі, який сьогодні стартував в Санкт-Петербурзі.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Як повідомлялося раніше, офіційні представники Європейського союзу останнім часом не раз підкреслювали про те, що вони готові запровадити проти Росії санкції третього ступеня.

Читайте також: