fbpx
Політика

Олександр Бригинець вважає Арсенія Яценюка хорошим прем’єром

Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, журналісти нагадали йому про те, що сьогодні, 22 травня, день народження Арсенія Яценюка, якому виповнюється 40 років.

 «Таку дату традиційно не святкують, а я традиційно не вітаю чиновників з їх особистими святами», – зазначив політик.

 Проте, скориставшись нагодою, Олександр Бригинець все ж сказав, що Арсеній Яценюк виявився непоганим прем’єр-міністром. Зокрема, як він сказав, рівень довіри до Яценюка виріс.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Коли він говорив, що йдучи на цю посаду він камікадзе – він ще не знав, що його чекає війна, але от з камікадзе він помилився – рейтинг зростає, довіра зростає», – написав нардеп в Facebook.

 До того ж, він звернув увагу на те, що і Петро Порошенко і Юлія Тимошенко вже заявили, що не проти Арсенія Яценюка в якості прем’єр-міністра.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Тому, є підозра, що зміна прем’єра відбудеться не раніше осені, після перевиборів парламенту, якщо такі відбудуться», – підсумував Олександр Бригинець.

 Нагадаємо, що Арсеній Яценюк очолив уряд після того, як екс-президент України Віктор Янукович втік з країни разом зі своїми соратниками.

Читайте також: