fbpx
Новини світу

Радослав Сікорський: Зараз найкраща влада, яку мала Україна

Україна ще ніколи не мала такої гарної влади, як зараз – глава МЗС Польщі.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський вважає, що Україна ще ніколи у своїй сучасній історії не мала такої гарної влади, як зараз.

Як передає кореспондент УНІАН з Варшави, про це він сказав в опублікованому сьогодні інтерв’ю польському виданню Rzeczpospolita.

"Я вважаю, що це найкраща влада, яку Україна мала досі. Глава уряду Арсеній Яценюк – це чесна людина, яка з патріотичних спонукань здійснює, як це сам говорить, політичне самогубство, впроваджуючи непопулярні реформи. Це дух нашого переломного моменту з 90 -х років. За це потрібно вболівати", – заявив він.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Міністр зазначив, що представники сформованої в результаті революційних подій в лютому цього року нової української влади мають і далі доводити, що отримали її для того, щоб змінити чинну в Україні корупційну систему, а не користуватися її благами.

"Успіх України можливий, якщо вийде переконати українців і світ, що ця влада інша, що лідерство в боротьбі з корупцією йде з самого верху. Тоді Україна отримає іншу еліту – патріотів, які йдуть до влади, щоб служити Батьківщині, а не для того, щоб відправляти вантажівки з готівкою до інших держав", – сказав він.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: