fbpx
Політика

Шуфрич звинуватив главу КМДА у використанні адмінресурсу

Представники київської влади використовують адмінресурс, щоб забезпечити собі перемогу на виборах міського голови Києва. Крім того, київська влада хоче забезпечити високий відсоток голосів на виборах до Київради для «Батьківщини». Варто відзначити, що голова КМДА є членом цієї політичної сили. Таку думку висловив Нестор Шуфрич, народний депутат України від «Партії регіонів».

«Замість того, щоб рятувати столицю від економічної катастрофи, оббивати двері міністерства фінансів і добувати гроші хоча б на заробітні плати бюджетникам, новоспечений глава КМДА тільки піариться на міських заходах і за рахунок адмінресурсу», – заявив народний депутат.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На думку «регіонала», глава КМДА повинен був на весь час виборчої кампанії піти у відпустку. Як приклад, Нестор Шуфрич привів зустріч Володимира Бондаренка зі студентами, яка пройшла «в одному з найкращих університетів всієї України». Народний депутат процитував слова студентів, які розповіли, що їх зняли з пар і змусили піти на зустріч з головою КМДА.

Шуфрич вважає, що чесні учасники передвиборної компанії сприймають такі заходи як агітацію. Володимир Бондаренко запевняє, що займається «роботою керівника КМДА».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Після цього Нестор Шуфрич нагадав, що як голова КМДА Володимир Бондаренко «практично на всі посади призначив своїх людей». Йдеться про людей, які контролюють управління рекламою і роботу комунальних ЗМІ.

«Це означає, що вони зможуть допомогти забезпечити необхідний відсоток голосів не тільки за кандидата в мери столиці Києва, а й за потрібні політичні сили», – підсумував Шуфрич.

Нагадаємо, що раніше заступник Бондаренко пригрозив, що розкриє махінації голови КМДА.

Читайте також: