fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики захопили 6 з 12 виборчих комісій Луганської області

Сьогодні, 21 травня, озброєними бойовиками було захоплено приміщення окружної виборчої комісії округу № 110 в місті Лисичанськ Луганської області. На сьогоднішній день під контролем терористів в Луганській області знаходяться 6 з 12 окружних виборчих комісій. Такі вісті надійшли від голови прес-служби Центрального виборчого комітету країни Костянтина Хівренка, слова якого наводить «Ліга».

За словами Костянтина Хівренка, членів комісії Лисичанського виборчого округу терористи вигнали з приміщення, після чого опечатали двері печаткою так званої «Донецької народної республіки». Представник Центрвиборчкому також відзначив, що в даний час інформація про стан виборчої документації в цій комісії з’ясовується.

Відзначимо, що одночасно з цим громадянська мережа «Опора» представила інформацію про те, що окружна комісія в Лисичанську була захоплена групою бойовиків, до складу якої входили п’ятеро осіб. Повідомляється, що грабіжники винесли з приміщення комп’ютерне обладнання та важливу документацію.

Читайте також: