fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

АТО в Україні. Українські силовики затримали двох розвідників – Селезньов

Силовики затримали двох розвідників у місцях проведення антитерористичної операції – Селезньов.

 Українські силовики затримали двох членів незаконних збройних формувань, які проводили розвідувальні дії в місцях розташування блокпостів учасників антитерористичної операції, повідомив керівник групи інформування антитерористичної операції Владислав Селезньов.

"При затриманні у бойовиків вилучено 2 одиниці РПГ -26, 2 одиниці РПГ- 7В, автомат АК -74, патрони до автомата Калашникова, гранати", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За його словами, затримані дали свідчення про свою діяльність, яка спрямована на дестабілізацію ситуації в східних областях України.

"Отримана інформація підтверджує активне залучення військовослужбовців Російської Федерації, зокрема, офіцерів ФСБ і ГРУ, до підготовки бойовиків, які здійснюють терористичні акти на території України, займаються бандитизмом та вбивствами ", – зазначив Селезньов.

Зокрема, за його словами, один із затриманих бойовиків повідомив, що проходив курс підготовки на території однієї з військових частин на території Ростовської області. "На військовому полігоні він і його спільники проходили навчання, в ході якого вивчали правила використання ПЗРК і РПГ".

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Також затримані надали іншу оперативну інформацію, яка буде корисною для українських силовиків під час виконання спеціальних завдань в рамках антитерористичної операції", – зазначив прес-секретар антитерористичної операції.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: