fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Слідство знає, хто вбив 46 активістів Майдану, – Віталій Ярема

Слідство встановило винних у вбивстві 46 активістів Євромайдана, які загинули 18-20 лютого 2014 року в ході зіткнень. Про це повідомив перший віце-прем’єр-міністр України Віталій Ярема на брифінгу в Кабінеті міністрів після засідання робочої групи за участю членів сімей загиблих.

«Щодо 46-ти вбивств вже були встановлені особи, і дані особи сьогодні притягуються до кримінальної відповідальності. Є цілий перелік посадових осіб – організаторів, виконавців і подільників, які були оголошені в кримінальний розшук, в тому числі через канали міжнародного управління поліції Інтерполу і в міжнародний розшук. Є ряд оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, які спрямовані на їх затримання», – цитують Віталія Ярему українські ЗМІ.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Відзначимо, що в Міністерстві внутрішніх справ України знищили всю гільзотека та документацію, за якими можна було відстежити використання куль і зброї, з яких розстрілювали активістів Майдану. Про це після засідання робочої групи повідомив голова комісії з розслідування вбивств на Майдані, народний депутат Геннадій Москаль.

Читайте також: