fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Самопроголошена ДНР обманює людей – Ахметов

Ринат Ахметов: Голос Донбасу звучатиме ще сильніше.

 Відомий український бізнесмен Ринат Ахметов подякував усім, хто взяв участь в акції "Голос Донбасу" і запевнив, що такі акції будуть продовжуватися і далі.

"Насамперед, хочу висловити слова глибокої вдячності всім, хто взяв участь в акції "Голос Донбасу". Я знаю, що ще багато хто хотів вийти, але їх залякували – автоматами, кулеметами, били машини… Одним словом, діяли звірячими методами. Але я глибоко переконаний, що автоматами і кулеметами народ не нагодувати і ніколи не побудувати сильну країну з сильною економікою, з гідною роботою і з гідною зарплатою. І незважаючи ні на що, голос Донбасу пролунав. А прозвучить ще сильніше!", – йдеться в заяві Р.Ахметова, розміщеній в середу на сайті компанії "СКМ".

"Мені багато хто ставить питання – що далі? Боротися, боротися і ще раз – боротися! За своє щастя, за своє сьогодення і майбутнє!", – додав він.

За словами Р.Ахметова, активісти самопроголошеної "Донецької народної республіки" взяли в заручники Донбас і тероризують його жителів. "Я переконаний, що ДНР обманює людей. Вони обманюють народ Донбасу. Це – пройдисвіти, вони взяли в заручники весь Донбас і тероризують його. Хто вони ? Що це за люди? Звідки взялися ці "генії"? Хто вони були вчора? Вони не створили жодного робочого місця", – зазначив бізнесмен.

"Народу Донбасу я служив і буду служити. Народ Донбасу в моєму серці назавжди! А ця купка пройдисвітів, які тероризують Донбас… Я переконаний, що найближчим часом їх будуть гнати в шию. Якщо хтось з вас думає, що вони ведуть нас до успіху, це помилка. Це велика помилка. Вони ведуть до краху, до злиднів, до голоду і холоду. Своїми діями вони не захищають Донбас, вони знищують Донбас", – підкреслив він.

"Я ще раз хочу сказати своїм землякам – я хочу, щоб моя совість перед вами була чиста. І тільки час покаже, хто був правий, а хто не правий. Хто говорив правду, а хто неправду. Хто помилявся. Нам, Донбасу, з ДНР не по дорозі!", – резюмував Р.Ахметов.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: