fbpx
Політика

25 травня вирішиться доля країни – Добкін

 Як заявив кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін, на майбутніх виборах 25 травня буде вирішуватися не тільки доля людини, яка стане президентом – буде вирішуватися доля всієї країни.

 «Сьогодні ми живемо в непростих умовах і незрозуміло, за яким сценарієм розвиватиметься ситуація далі: залишимося ми цілісною державою, розірвуть нас на частини, розведуть по різних кутах або, навпаки, дозволять об’єднатися», – зазначив політик.

Читайте також:  МЗС України заявило, що не визнає президентства Путіна і закликало інші країни зробити так само

 За його словами, зараз складно передбачити, як все буде розвиватися в майбутньому, проте сам він розраховує на те, що Україна зуміє подолати всі труднощі на своєму шляху і залишиться тією державою, яку знають протягом 23 років.

 «Сподіваюся, що наш народ знайде в собі сили не відстрілювати один одного з лютою ненавистю, а навпаки, об’єднавшись і примирившись, відбудовувати наше життя таким, яким його хочуть бачити люди. А люди, де б вони не жили, хочуть жити краще, ніж зараз, і це бажання абсолютно природне, враховуючи, що нинішнє життя за якістю одне з найгірших у Європі», – додав Михайло Добкін.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 Він закликав всіх взяти участь у виборах 25 травня і висловив надію на те, що згодом народу не доведеться розчаровуватися в зробленому виборі.

Читайте також: