fbpx
Політика

Віктор Балога закликав Олександра Турчинова забезпечити військових необхідними речами

 Народний депутат України Віктор Балога звернувся до в.о. Головнокомандувача Олександра Турчинова, сказавши, що повністю підтримує оголошену ним раніше мобілізацію, проте, вважає, що військовослужбовців необхідно нарешті забезпечити найелементарнішими засобами для існування – амуніцією, обмундируванням, продуктами харчування і білизною.

 «Говорю це, бо знаю, що ніде по Україні цього немає, хоча, по-моєму, це вже ні для кого не секрет. Я б міг запитати де матраци, де білизна, я вже мовчу про такі речі, як бронежилети? Але зараз не час. Зрозумійте одне – це не такі великі кошти в масштабах державного бюджету, щоб ганьбитися на всю країну і так зневажати людей, які захищають твій спокій», – йдеться у зверненні Віктора Балоги.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 До того ж, як він зазначив, військові не вимагають приладів нічного бачення або сучасної зброї, хоча, на думку Віктора Балоги, і це повинно бути в достатній кількості.

 «Вони вимагають елементарних речей», – підкреслив нардеп.

 Як вважає Віктор Балога, в сформованих умовах жоден чиновник в уряді, в Адміністрації президента не має права користуватися службовим авто або іншими благами, поки кожен солдат і офіцер на передовій і мобілізаційних збори не буде забезпечений всім необхідним.

Читайте також: