fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Українська журналістка пробула два тижні в підвалі у донецьких терористів

Українська фотокореспондентка, 22 -річна Мілана Омельчук, повернулася до Києва після двох тижнів перебування в полоні у бойовиків так званої «Донецької народної республіки».

«Мілана Омельчук майже два тижні перебувала в підвалі. Годували українську фотокореспондентки один раз на два дні. Терористи накачували дівчину невідомими наркотичними речовинами. В даний момент Мілана Омельчук знаходиться в одній зі столичних лікарень, де лікарі діагностують її стан», – свідчить повідомлення Медіа Україна ODF.

Про викрадення української журналістки стало відомо 6 травня. Телефон та особисті речі Мілани Омельчук випадково виявили в міській парковій зоні. Люди, що знайшли речі журналістки, передали їх у відділення міліції. Майже тиждень дівчина не виходила на зв’язок. 13 травня терористи вперше вийшли на зв’язок з сестрою викраденої. По телефону вони висунули вимогу сплатити викуп, а саме суму в розмірі 50 тисяч гривень. При цьому вони регулярно погрожували життю та здоров’ю дівчини.

18 травня кореспондентку відпустили в Донецьку без грошей і документів. Відзначимо, що викуп ніхто за дівчину не платив.

Читайте також: