fbpx
Політика

Тягнибок розповів Шуфричу, чим відрізняється «Небесна сотня» від «Небесної дружини»

На засіданні Верховної Ради у вівторок, 20 травня посварилися нардепи Нестор Шуфрич та Олег Тягнибок – вони розійшлися в поглядах на ситуацію на сході України. Зокрема, свободівцю не сподобалося порівняння «Небесної сотні» з «Небесної дружиною».

««Небесна сотня» – це наша трагедія, всієї України. А чи знаєте ви, що на південному сході вже формується «Небесна дружина». Вже більше ста людей загинули на сході», – зазначив Нестор Шуфрич.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Олег Тягнибок погодився, що на сході України дійсно формується «Небесна дружина». Але між нею і «Небесною сотнею» є велика різниця – до неї входять замучені патріоти, активісти, загиблі в ході АТО українські військовослужбовці і силовики.

«Так, «Небесна дружина» формується. Але вона формується з патріотів, яким розпороли животи, тих священиків, яких вбили терористи, з нашого свободівця Дмитра Чернявського», – заявив Олег Тягнибок.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому свободівець підкреслив, що на сході є дві категорії людей – ті, з ким можна домовлятися, і терористи, з якими нема про що говорити.

Читайте також: