Павловський закликав Гриценка не дезінформувати народ України

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський звернувся до свого колеги по парламенту Анатолія Гриценка, закликавши його не поширювати брехню через свої блоги в Інтернеті, які згодом друкують авторитетні видання.

 Зокрема, як пояснив Андрій Павловський, йдеться про законопроект № 2124, який, як стверджував Анатолій Гриценко, нібито, був прибраний з порядку денного.

 «В черговий раз, не розібравшись у ситуації, кандидат в президенти, "справжній полковник" Анатолій Гриценко зробив "наїзд" на голову Верховної Ради Олександра Турчинова, що він нібито не ставить на голосування законопроект № 2124», – нагадав нардеп.

Related Post

 За його словами, це дезінформація і брехня, оскільки всім вже відомо, що даний законопроект був проголосований сьогодні, 20 травня, в парламенті. При чому, як зазначив Андрій Павловський, одним з перших.

 «Я б порадив "справжньому полковнику" бути, перш за все, справжнім чоловіком: стриманим, зваженим і коректним щодо своїх колег у Верховній Раді», – підсумував політик.

Leave a Comment