fbpx
Політика

Павловський закликав Гриценка не дезінформувати народ України

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський звернувся до свого колеги по парламенту Анатолія Гриценка, закликавши його не поширювати брехню через свої блоги в Інтернеті, які згодом друкують авторитетні видання.

 Зокрема, як пояснив Андрій Павловський, йдеться про законопроект № 2124, який, як стверджував Анатолій Гриценко, нібито, був прибраний з порядку денного.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «В черговий раз, не розібравшись у ситуації, кандидат в президенти, "справжній полковник" Анатолій Гриценко зробив "наїзд" на голову Верховної Ради Олександра Турчинова, що він нібито не ставить на голосування законопроект № 2124», – нагадав нардеп.

 За його словами, це дезінформація і брехня, оскільки всім вже відомо, що даний законопроект був проголосований сьогодні, 20 травня, в парламенті. При чому, як зазначив Андрій Павловський, одним з перших.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Я б порадив "справжньому полковнику" бути, перш за все, справжнім чоловіком: стриманим, зваженим і коректним щодо своїх колег у Верховній Раді», – підсумував політик.

Читайте також: