fbpx
Політика

«Меморандум миру і злагоди – це здача України Кремлю», – Доній

Як повідомив народний депутат України Олександр Доній, пропонований Вадимом Новинським «Меморандум миру і злагоди», більше схожий на Меморандум про те, як здати Україну Кремлю.

 «У сесійній залі роздали проект постанови ВР від Новинського (регіонала-олігарха, який ще недавно був громадянином Росії). Під виглядом компромісу "хороших і правильних" слів про мир і злагоду для України в меморандумі прописані всі вимоги, які Москва озвучувала кілька місяців тому», – розповів Олександр Доній.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За його словами, в тексті проекту прописана ліквідація обласних та районних державних адміністрацій, а також передача функцій виконавчої влади виконкому за аналогією з Кримом.

 Як вважає Олександр Доній, це і є справжня федералізація і дезінтеграція України.

 «Якщо врахувати і те, що КМУ пропонує амністувати всіх, хто вдавався до сепаратистських, терористичних дій, включаючи тих, хто здійснював тяжкі злочини (уявляєте, Болотов, Гиркин і Ко тепер очолюватимуть виконкоми Донбасу і Луганщини (?), то виникає питання?: "Українська влада добровільно здається Кремлю?"», – написав Олександр Доній в Facebook.

Читайте також: