fbpx
Політика

Коломойський буде губернатором до повного настання миру

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив, що на його думку, виборах 25 травня активні політичні події в Україні не закінчаться. Він оцінює можливість обрання президента в першому турі в 50 відсотків.

За словами Коломойського, залишатися губернатором він буде так довго, наскільки це зажадає обстановка в країні – рівно стільки – скільки буде необхідно. Особисто для нього індикатором того, що можна без шкоди для жителів Дніпропетровської області, залишити свій пост буде мир і спокій в країні. Бізнесмен поки ще не вирішив, чим займатиметься після свого губернаторства – вирішить займатися політикою або повернеться до ділової діяльності.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Не знаю. Я ж не знаю як і скільки мені доведеться губернатором пропрацювати, як розвиватиметься обстановка в Україні. Може, на той момент, мені вже нецікавий буде бізнес, і я вирішу зайнятися політикою". Ігор Коломойський зазначив, що дану заяву не варто розцінювати як певну презентацію його майбутніх намірів, проте, варіант з продовженням своєї політичної кар’єри не виключає.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Я завжди кажу: мій перший план – не мати ніяких планів. Три місяці тому я не розглядав для себе варіант губернаторства", – сказав Коломойський.

Читайте також: