fbpx
Політика

Затримані російські журналісти Lifenews – це інформсупровід терористичних груп, – Сюмар

Заступник секретаря РНБО України Вікторія Сюмар стверджує, що так звані «журналісти» LifeNews Олег Сидякин і Марат Сайченко насправді є частиною терористичних груп і всіляко їм сприяють. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Зміст тероризму в залякуванні, страху і паніці. Все, що роблять терористи на Сході країни – це максимальна дестабілізація через залякування і паніку. Для цього критично важливі ЗМІ, які поширюють страх через конкретні картинки та інформацію, і їх до послуг терористів активно поставляє Росія», – написала вона.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Так звані «журналісти» LifeNews Олег Сидякин і Марат Сайченко, впевнена Вікторія Сюмар, – яскравий приклад сприяння тероризму через інформаційний супровід. Вони не просто отримують відео, ці «журналісти» супроводжують терористичні групи і знімають напади на українських військових. Де факто, вони є частиною терористичних груп.

Також Вікторія Сюмар пообіцяла найближчим часом викласти в Інтернеті відео, яке підтверджує причетність цих осіб до терористичних угруповань. Вона зазначила, що з цими людьми будуть чинити відповідно до українських законів.

Читайте також: