fbpx
Футбол

Московське “Динамо” планує красиво попрощатися з Вороніним

Спортивний директор московського «Динамо» Гурам Аджоєв розповів журналістам про те, що на честь відходу українського футболіста Андрія Вороніна з команди буде влаштована урочиста церемонія. Зі слів керівника клубу, за роки в «Динамо» українець багато чого зробив для біло-блакитних. Також Аджоєв додав, що нічого не знає про те, чим надалі займатиметься Воронін.

«Ми вчора з ним поспілкувалися. Ця людина дуже багато чого зробила для «Динамо». Про його подальші плани мені нічого невідомо: чи буде Воронін десь ще грати чи ні. Але, як би там не було, ми в будь-якому випадку хочемо з ним красиво попрощатися. Ми плануємо влаштувати урочисту церемонію. Нам вдалося за підсумками сезону вийти в Лігу Європи. Думаю, перед домашнім матчем в цьому турнірі ми організуємо щось подібне на прощальний матч. З такими людьми треба гідно прощатися. А раптом Андрій Воронін вже завтра прийде до нас працювати?», – прокоментував ситуацію Гурам Аджоєв.

На завершення спортивний директор «Динамо» додав, що Андрію Вороніну з його досвідом вже можна починати тренувати клуби.

Читайте також: