Віктор Балога закликав своїх підписників підтримати петицію про визнання РФ спонсором тероризму

 Як нагадав народний депутат України Віктор Балога, в даний час на сайті Білого дому йде збір підписів під петицією про визнання Російської Федерації спонсором тероризму. За його словами, процедура там досить проста – в тому випадку, якщо за місяць під петицією підпишеться не менше 100 тисяч осіб, то вона стає обов’язковою для розгляду адміністрацією президента Сполучених Штатів.

 При цьому Віктор Балога звернув увагу на те, що в даний час не вистачає трохи більше 20 тисяч підписів, а це стільки ж, скільки і у нього підписників на Facebook. Крім того, він зазначив, що до закінчення голосування залишилося лише три дні. У зв’язку з цим, Віктор Балога закликав своїх підписників  підтримати цю петицію, підкресливши, що це дозволить вирішити дане питання в лічені години.

Related Post

 «Думаю, переконувати у справедливості постановки питання в даній петиції нікого не потрібно. Для світу не секрет, що тероризм на рівні з газом і нафтою є головними товарами, за рахунок експорту яких, Москва впливає на своїх сусідів. А речі потрібно називати своїми іменами: Росія – країна – спонсор тероризму», – підсумував Віктор Балога.

Leave a Comment