fbpx
Політика

Українські військові ігнорують наказ не приймати продукти від населення

На початку травня невідомі отруїли п’ятьох українських військовослужбовців в Донецькій області і взяли їх у полон. За цими фактами Генпрокуратура порушила справу, а в Міністерстві оборони категорично заборонили приймати продукти харчування від місцевого населення. Однак військові цю вказівку ​​ігнорують. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор військово-медичного департаменту Міністерства оборони України полковник медичної служби Віталій Андронатій.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Начальник генерального штабу заборонив своїм командирам, послав не одну телеграму, щоб заборонити приймати продукти від місцевого населення, і ми повністю перейшли на бутильовану воду, заборонили використовувати воду з будь-яких джерел, навіть ту, яка перевірена», – сказав він.

Але, додав Віталій Андронатій, незважаючи на це військові продовжують приймати їжу від цивільного населення. Тому довелося писати чергову телеграму і ще раз акцентувати, що командири не виконують цю вказівку. Приймати їжу від сторонніх не можна категорично, – резюмував полковник.

Читайте також: