fbpx
Схуднення та дієти

Тіна Канделакі сіла на дієту Дюкана

Російська телеведуча Тіна Канделакі неодноразово зізнавалася, що з дитинства схильна до повноти, а тому їй, як публічній людині, постійно доводиться стежити за своєю вагою. Тіна Канделакі не виходить з тренажерного залу і обмежує себе в їжі. Три дні тому телеведуча вирішила прислухатися до поради однієї своєї подруги і випробувати на собі дієту Дюка. Сьогодні Тіна Канделакі поділилася першими враженнями від нового методу схуднення.

«Коротше, подруга вмовила сісти на Дюка. Я все життя на дієтах, не їм після 18.00, не їм м’ясо і т.д., але цю дієту ще не пробувала. Пішов 3-й день. Жити можна. Старик Дюкан цілком собі життєздатний», – написала Тіна Канделакі в Instagram.

Суть дієти Дюка полягає у вживанні виключно білкової їжі на першому етапі – м’яса, птиці, риби, субпродуктів, яєць і молочної продукції. Після цього потроху можна додавати овочі і фрукти. За цим принципом худнули багато голлівудських зірок, серед яких Дженніфер Лопес, Пенелопа Крус, Жизель Бундхен. На просторах СНД дієта Дюкана тільки набирає популярності.

Читайте також: