fbpx
Політика

Сергій Каплін закликав перевірити нардепа Геннадія Труханова на російське громадянство

Народний депутат України від фракції «УДАР» Сергій Каплін звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою перевірити інформацію про російське громадянство народного депутата Геннадія Труханова, який балотується на пост мера Одеси.

 Крім того, відповідні депутатські звернення Сергій Каплін направив до Центральної виборчої комісії, Комітет виборців України, Міністерство внутрішніх справ і спікера Верховної Ради Олександра Турчинова, закликавши перевірити дану інформацію і вжити оперативних заходів.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як нагадав Сергій Каплін, до виборів міського голови Одеси залишилося зовсім небагато часу, тому необхідно оперативно вирішити дане питання і зняти з передвиборної гонки Геннадія Труханова, який має два російських паспорти.

 «Ми не можемо допустити, щоб регіон, у якому існує загроза сепаратизму, очолив громадянин країни, яка намагається розпалити в Україні війну», – підкреслив Сергій Каплін.

Читайте також: