fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Арсен Аваков: “Пенсії і зарплати в Донецькій області поки виплачуватися не будуть”

У Слов’янську і Краматорську Донецької області у зв’язку з неналежним рівнем безпеки будуть припинені виплати з державного бюджету. Таким чином, місцеві жителі найближчим часом своїх пенсій і зарплат не побачать. З настільки невтішною новиною сьогодні, 19 травня, виступив глава українського МВС Арсен Аваков.

«На території Донецької області, а саме в Слов’янську і Краматорську, стало критично неможливо здійснювати державні функції, які спрямовані на забезпечення населення», – прокоментував ситуацію, що склалася на Сході України глава МВС України Арсен Аваков.

За словами Арсена Авакова, 18 травня в Донецькій області від дій терористів постраждала газорозподільна станція, були порушені об’єкти інфраструктури, а також пошкоджені лінії електропередач.

«Сьогодні в Донецьку озброєні бойовики захопили залізничний вокзал з усією інфраструктурою. Після захоплення поштових відділень, відділень банків, а також після низки нападів на інкасаторські машини виплати за державними зобов’язаннями будуть припинені», – додав він.

Читайте також: