fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Дмитро Ярош готується до партизанської війни

 Зараз формуються ще два батальйони "Донбас" – Д. Ярош.

   На даний час на Донеччині формуються ще два батальйони "Донбас". Про це в ефірі "Першого національного каналу" заявив лідер "Правого сектора", кандидат у президенти України Дмитро Ярош, передає УНН з посиланням на прес-службу "Правого сектора".

 "За тою інформацією, яку я постійно отримую, введення військ РФ в східні області України є абсолютно реальним. Сьогодні ми бачимо нездатність державних силових структур до протистояння. На мій погляд, Росія, ввівши війська на територію України, отримає поразку через розгортання масштабної партизанської війни, яка буде базуватися на добровольчих підрозділах, що вже зараз формуються в Донбасі", – зазначив він.

 За словами лідера ПС, на цей момент сформовано батальйон "Донбас-1", до складу якого входять бійці "Правого сектора". Також на стадії формування "Донбас-2" і "Донбас-3".

 "Ми в постійному контакті з комбатами і координуємо нашу діяльність у Донецькій області. Буквально два дні тому Велика Новосілка, один із райцентрів Донецької області, завдяки діям батальйону „Донбас-1“ вже перейшла під контроль України. Тобто, все можна робити за українським, а не російським сценарієм", – підкреслив Д. Ярош.

 Джерело: УН

Читайте також: