fbpx
Політика

Ще один кандидат зняв свою кандидатуру з виборів президента

Кандидат на пост президента України від Української народної партії Олександр Клименко заявив, що підтримує пропозицію Полтавської обласної організації УНП відмовитися від президентських амбіцій на користь Петра Порошенка.

Про це він заявив напередодні у Полтаві під час конференції обласної організації УНП. Делегати конференції прийняли звернення до керівних органів Української народної партії, її голови Олександра Клименка, а також до інших кандидатів у президенти, в якому закликали їх "відмовитися від боротьби за цю посаду і підтримати Петра Порошенка, як єдиного представника національно-демократичних сил, який має широку підтримку громадян і може виграти вибори вже в першому турі".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Ми переконані, що другий тур виборів Україні не потрібен, тому що це ще три тижні хаосу, в якому ми втрачаємо найдорожче – людські життя", – наголосили делегати конференції.

Олександр Клименко заявив, що згоден з даною пропозицією, і тому прийняв рішення зняти свою кандидатуру з виборів. Він підкреслив, що УНП внесла свій внесок у виборчий процес, делегувавши у виборчі комісії досвідчених і відповідальних членів, які забезпечать проведення чесних виборів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Екс-кандидат у президенти закликав усіх українців об’єднатися навколо єдиного кандидата заради порятунку держави.

Читайте також: