fbpx
Політика

Встати на захист України проявили бажання більш 20 тис. добровольців – Тимошенко

 Як повідомила кандидат в президенти України Юлія Тимошенко, вже більше 20 тисяч людей виявили бажання добровільно встати на захист України. При цьому вона зазначила, що відповідне бажання проявили громадяни абсолютно різного віку. Більше того, йдеться не лише про чоловіків, але і про жінок.

 Як вважає Юлія Тимошенко, один з обов’язків нового президента полягатиме у створенні дієвої та сучасної армії.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Сьогодні нам де- факто оголошена війна, війна, яка охоплює наші землі. Тому перший пріоритет, який повинен мати наступний президент – це створити потужну, сучасну, добре оснащену армію, яка ніколи в житті не дозволить зруйнувати мир», – підкреслила політик.

 Вона нагадала, що українську армію ламали і знищували впродовж 23 років, внаслідок чого зараз захищати країну можуть лише добровольці.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Тому моя особлива подяка всім, хто сьогодні домовився зі своїми сім’ями і пішов добровольцями захищати рідну державу, тим, хто створив добровільні дружини і територіальні бригади оборони», – сказала екс-прем’єр.

Читайте також: