fbpx
Політика

Від імені Сходу повинні говорити не тільки олігархи і сепаратисти – Доній

Народний депутат України Олександр Доній вважає, що від імені Сходу України на загальноукраїнському круглому столі повинні говорити не одні олігархи і сепаратисти, а й справжні патріоти. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 «Кілька слів з приводу вчорашнього "круглого столу". Депутат і за сумісництвом олігарх пан Новинський говорить про те, що "Схід має бути почутий". А чому від імені Сходу повинні говорити тільки олігархи Новинський, Тарута, Ахметов чи сепаратисти (тим більше, що деякі тези у них підозріло схожі)? А чому на круглі столи від Донецької та Луганської областей не запрошують нікого з україномовних патріотів з цього регіону? Ми що, робимо вигляд, що там уже не залишилося патріотів України?», – сказав Олександр Доній.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 За його словами, так званий «Голос Сходу» – це лише голос олігархів і терористів. При цьому, як він зазначив, Україну позбавляють можливості почути голос справжніх патріотів зі Сходу.

Читайте також: