fbpx
Політика

Андрій Дещиця: “Влада Росії заважає стабілізації ситуації в Україні”

Військові навчання, які російське Міністерство оборони запланувало провести в день виборів президента України, не сприятимуть стабілізації обстановки в країні. Таку точку зору висловив виконуючий обов’язки міністра закордонних справ України Андрій Дещиця. За матеріалами кореспондента «Головкому», глава українського зовнішньополітичного відомства жалкує про те, що Російська Федерація не збирається виконувати Женевські угоди.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«На сьогоднішній день є всі можливості для виконання пунктів раніше підписаної угоди всіма сторонами», – прокоментував ситуацію Андрій Дещиця.

«Ми не говоримо про те, щоб розширити формат Женевських домовленостей. Наша сторона готова в рамках існуючих угод розглянути питання деескалації обстановки в східних областях України і проведення президентських виборів», – заявив український міністр.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, що в планах у російських силовиків провести всеармійські змагання під час президентських виборів в Україні. Змагання «Авіадартс -2014» повинні пройти у Воронезькій області Російської Федерації.

Читайте також: