fbpx
Політика

Міноборони має доповісти про використання виділених на армію коштів – Зорян Шкіряк

Як зазначив кандидат в президенти України Зорян Шкіряк, часто говорять про те, що українська армія погано оснащена, у зв’язку з чим виникає питання до Міністерства оборони – на що використовували 121 000 000 гривень, які зібрали українські громадяни для Збройних сил.

 Крім того, Зорян Шкіряк нагадав, що всі кандидати в президенти залишали заставу в розмірі 2,5 мільйонів гривень та повернуто ці кошти будуть лише двом кандидатам, які пройдуть у другий тур.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 «Отже, застава 21 -го кандидата не повертається. Але ці кошти не пропадають, а залишаються у державному бюджеті і можуть бути спрямовані на потреби українських військових. Рахуємо: 21 х 2.5 = 52.5 млн.грн. Якщо приплюсувати 121 52.5 = 173.5 млн.грн!!», – написав він у Facebook.

 За його словами, за цю суму цілком можна придбати якісні бронежилети, прилади нічного бачення, нову зброю та інше.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 При цьому він звернув увагу на те, що не варто також забувати і про 7 мільярдів гривень, які були виділені на Збройні сили Кабінетом міністрів місяць тому.

 «Цікаво було б дізнатися про долю цих коштів. Питання є – відповіді немає», – підсумував Зорян Шкіряк.

Читайте також: