fbpx
Політика

«УДАР» проти зняття Оробець з виборів – Геращенко

Як зазначила народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, багато хто зараз цікавиться, як в «УДАРі» ставляться до рішення зняти Лесю Оробець з виборів.

 «Як пояснили мені наші юристи, Лесині співробітники дещо нахомутали і неправильно подали документи, в яких є розбіжності: вона зареєстрована як самовисуванка в мери і при цьому безпартійна очолює список партії до Київради», – написала нардеп в Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За її словами, Лесі Оробець вказали на це ще 29 квітня під час реєстрації, однак її юристи так і не виправили цю проблему.

 «Можливо, це пов’язано з тим, що Оробець на той момент збиралася йти від ДемАльянсу, а потім змінила плани і пішла від іншої партії, що, до речі, здивувало і її рідну "Батьківщину"», – припустила Ірина Геращенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Проте, як стверджує Ірина Геращенко, вони категорично проти зняття Лесі Оробець з виборів. Вона підкреслила, що вже було зроблено відповідну заяву керівництва партії.

 «Ми сподіваємося, що це рішення буде оскаржено в суді і всі зможуть взяти участь у виборах міського голови. Ми за чесну конкуренцію. Але Лесі треба поставити питання про професіоналізм своїх юристів», – підсумувала вона.

Читайте також: