fbpx
Політика

АТО не можна згортати – Томенко

 Як вважає народний депутат України Микола Томенко, зараз не може бути й мови про згортання антитерористичної операції на південному сході. Більш того, за його словами, під час проведення АТО необхідно діяти адекватно і професійно.

Як зазначив політик, сьогодні складається враження, що між різними силовими структурами відсутня координація, немає чіткого зв’язку між місцевою виконавчою владою та міліцією, які вже більше місяця як призначені новою владою.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Крім того, велика кількість київських політиків, керуючих або причетних до антитерористичної операції, мають слабкість у своїх інтерв’ю або в соцмережах докладно розповісти, що вони планують зробити під час АТО. Замість цього варто інформувати українців про успішне її завершення», – сказав Микола Томенко.

Також нардеп зізнався, що вважає цинізмом розмови про переговори з терористами, оскільки методи, які ті використовують, є нелюдськими.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Тому, цілком очевидно, що антитерористична операція повинна тривати, але професійно, так, щоб була виконана головна задача – захист мирного населення, що страждає від купки терористів», – підсумував Микола Томенко.

Читайте також: