fbpx
Ситуація на Південному Сході України

АТО буде продовжуватися, поки терористи не перестануть діяти – Аваков

 Як стверджує міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, на даний момент немає ніяких підстав для припинення антитерористичної операції на Луганщині та Донеччині. За його словами, відповідна операція триватиме доти, поки сепаратисти не перестануть тероризувати місцеве населення цих областей.

Також Арсен Аваков повідомив, що терористи планують провокації на 25 травня – день, коли відбуватимуться президентські вибори. При цьому він запевнив, що правоохоронні органи вже готові протистояти цим провокаціям.

Крім того, міністр висловив упевненість в тому, що жителі Луганщини та Донбасу теж зможуть взяти участь у голосуванні. За його словами, міліція зробить все можливе для того, щоб забезпечити безпеку мирних громадян на час голосування.

Як зазначив глава МВС, він планує звернутися до Центральної виборчої комісії і Верховної Ради, щоб ті надали дозвіл міліціонерам перебувати на виборчих дільницях під час процесу голосування.

«Щоб не було ніяких ризиків і спекуляцій з приводу цього», – пояснив він.

Коментуючи проведений 11 травня "референдум" на Луганщині та Донбасі, Арсен Аваков сказав, що насправді той був провальним у багатьох районах.

За матеріалами: radiosvoboda.org

Читайте також: