fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сепаратисти “взялися” за “Партію регіонів” на Сході, – журналіст

Луганське відділення «Партії регіонів» активно брало участь в організації так званого «референдуму» в області. Про це в ефірі «Першого національного» заявив журналіст Сергій Іванов. За його словами, незважаючи на підтримку з боку «Партії регіонів», зараз сепаратисти почали «пожирати свого Франкенштейна».

«Якщо говорити про правду, то той так званий референдум, який був проведений в Луганській області, проводився не силами сепаратистів. Цей незаконний референдум був проведений силами місцевих відділень «Партії регіонів», – висловив свою точку зору український журналіст Сергій Іванов.

Крім цього журналіст підкреслив, що ще 9 травня мер Луганська Сергій Кравченко, якого Іванов назвав «наглядачем від Єфремова», особисто давав накази всім первинним організаціям, а також усім активістам «Партії регіонів» взяти участь у проведенні референдуму.

У створеній регіоналами так званій «Луганській народній республіці» вже заявили, що вважають нелегітимною Луганську обласну раду, яка, до слова, майже вся складається з «регіоналів».

Читайте також: