fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Донецькій області викрадений ще один журналіст

Журналіста російської «Нової газети» Павла Канигіна викрали минулої ночі в Артемівську Донецької області. Про це заявив журналіст Ілля Азар у своєму мікроблозі. За його словами, в Артемівську Канигін висвітлював голосування на так званому «референдумі». Ілля Азар також додав, що про своє викрадення йому повідомив сам Павло Канигін за допомогою мобільного телефону.

«Канигін вночі мені прислав повідомлення, що його викрали. Як мені відомо, його возили в Слов’янськ, після чого колега заплатив викуп в 1 тисячу доларів. Його обіцяли відпустити, але в даний момент телефон поза доступом», – прокоментував ситуацію журналіст Ілля Азар.

Прокоментував ситуацію ще один журналіст – Петро Шеломовський. У своєму мікроблозі він написав, що на сьогоднішній день Павла Канигіна утримують в Слов’янську проросійські бойовики. За словами журналіста, його колега був затриманий через своє повідомлення, опубліковане в соціальній мережі.

До слова, останній пост на сторінці Канигіна був опублікований 11 годин тому. Журналіст зазначав, що люди, які прийшли на псевдореферендум, мали можливість проголосувати по кілька разів у різних місцях.

 

Читайте також: