fbpx
Політика

Бригинець вирішив з’ясувати, за яку книгу Янукович отримав 15,5 млн грн

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням з’ясувати, за яку з своїх книг екс-президент України Віктор Янукович отримав гонорар у розмірі 15,5 мільйонів гривень і чи не є цей самий гонорар на ділі «відкатом» або хабарем.

 За словами Олександра Бригинця, настільки неймовірна сума є ляпасом усім українським літераторам. Як він зазначив, навряд чи за всю історію України хтось отримував настільки величезні суми за написання книги, навіть за бестселери.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Я переконаний, що гонорар у сумі 15,5 млн. грн., які Янукович вказав у декларації про доходи – це був звичайний «відкат» або хабар. Українці повинні знати всю правду про Януковича і всі «золоті батони» у його комірках. Тому держава повинна розслідувати цю справу і з’ясувати, хто і чому дав екс-президенту України цей хабар. А також розслідувати діяльність ТОВ «Друкарня «Новий світ» у зв’язку з цією виплатою», – заявив нардеп.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Як нагадав Олександр Бригинець, відповідна сума була вказана в декларації екс-президента України за 2012 рік.

Читайте також: