fbpx
Політика

Ляшко прокоментував звернення Януковича до київської влади

Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко прокоментував останнє звернення екс-президента України Віктора Януковича до київської влади, в якому той закликав вивести війська з території Донецької, Луганської, Одеської та інших областей, назвавши це терором проти мирних громадян, а також визнав референдум на Сході.

 «Янукович, ми цих "мирних громадян" бачили: озброєні, жорстокі, неадекватні. Вони викрадають і вбивають людей (кількох загиблих я знав особисто). Вони тероризують місцеве населення, мародерствують і катують людей тільки за те, що ті говорять українською мовою», – зазначив Олег Ляшко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Крім того, він звернув увагу на те, що серед цих «мирних громадян» багато з російськими паспортами.

 «Питання: що вони тут роблять? Нехай забираються геть! Чемодан- вокзал -Ростов! ( У Москві їх не чекають). Частина "мирних громадян" – підготовлені ГРУ російські диверсанти, які приїхали на нашу землю цілеспрямовано займатися терористичною діяльністю», – додав Олег Ляшко.

 Таким чином, як заявив нардеп, Януковича можна хіба що послати куди подалі, так як його час вже пройшов. Як нагадав Олег Ляшко, Віктор Янукович не зміг силою зупинити революцію в Україні і точно так само не зможе його шеф Путін зупинити український народ у боротьбі за звільнення країни від окупантів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Якщо влада зовсім збожеволіє і припинить АТО (яку навпаки треба посилювати) – наступ добровольців не зупинить ніхто. Це народна війна за Україну. Патріоти Півдня і Сходу повстали і беруть в руки зброю, щоб захистити свою землю від диверсантів», – підсумував Олег Ляшко.

Читайте також: