fbpx
Ситуація на Південному Сході України

О. Бригинець в ФБ розповів про луганських сепаратистів

 О. Бригинець в ФБ: всього сепаратистів у Луганську – близько 150, є бажаючі скласти зброю.

   Всіх озброєних сепаратистів в районі 70-80. Керує нібито кримчанин, але насправді – це росіянин. Про це заявив народний депутат України Олександр Бригинець у Фейсбуці, виходячи із спілкування з місцевими сепаратистами, повідомляє УНН.

 “Ще близько 20 людей — це кримінальні елементи, що отримують гроші за свою терористичну діяльність. Ще близько 50 — це добровольці з армійським минулим, які взялися за зброю щиро, щоб захистити свій дім. Ці добровольці вже кілька разів намагалися скласти зброю, але їх отримають на гачку, залякуючи участю в сепаратистському угрупуванні, за що світить серйозне ув’язнення”, — сказав Бригинець.

 Його співрозмовник розповів, що не може скласти зброю, оскільки тоді хоч із міста тікай або в тюрму. "Він дуже хоче, щоб ситуація нормалізувалася. Його взагалі не цікавить приєднання до Росії. Він розуміє, що його обдурили, але розв’язати цю ситуацію сам не може. Він впевнений, що таких як він безліч не Луганщині і попросив зв’язатися зі мною саме для того, щоб я пояснив цю ситуацію громаді“,- повідомив нардеп. “Ми не вороги Україні.

 Нас просто використали і загнали у глухий кут”, — заявив його співрозмовник.

 Джерело: УНН

Читайте також: