fbpx
Політика

Володимир Путін прибув до Криму

Російський президент Володимир Путін прибув до Криму і в місті Севастополі приймав морську частину параду в акваторії севастопольської бухти.

Стоячи на катері, глава держави обійшов стрій бойових кораблів, що брали участь у військово-морському параді з нагоди дня Перемоги та 70-ї річниці визволення Криму від німецько -фашистських загарбників. Разом з Володимиром Путіним на катері перебували міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу і головком Чорноморського флоту адмірал Олександр Вітько.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Президент Росії також звернувся зі словами привітання та поздоровлення з 69-ю річницею Перемоги до курсантів барка "Крузенштерн", який спеціально прибув з Калінінграда до Севастополя для участі в параді.

В даний час Володимир Путін бере участь в Севастополі в урочистих заходах, присвячених Дню перемоги 69-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Вранці в Севастополі відбувся військовий парад за участю більше 1000 військовослужбовців гарнізону, 30 одиниць бойової техніки і прольотом 70 літаків і вертольотів ВПС Росії.

Читайте також: